Chr. Juul Andersen leverer inventar til to Zleep-hoteller

​Chr. Juul Andersen A/S har leveret og monteret specialdesignet inventar til Zleep Hotels' nyeste hoteller i Horsens og Hillerød, som åbnede i foråret 2024. Opgaven omfattede i alt 259 værelser samt store fællesområder fordelt på de to hoteller og blev udført på blot tre måneder – fra medio januar til primo april. Den effektive proces sikrede, at begge hoteller kunne åbne til aftalt tid.


- Vi er utroligt glade for den gode proces, der har været grundlaget for projektet. Det har naturligvis også resulteret i, at kunden var meget tilfreds, da begge hoteller kunne åbne til tiden, fortæller direktør og medejer af Chr. Juul Andersen A/S, Mikael Brusk, og tilføjer:


- En stor del af inventaret til Zleep-hotellerne blev produceret på vores eget værksted i Nordjylland. Vi har også haft et stærkt samarbejde med vores dygtige partnere her i Nordjylland, som har leveret inventar i stål, polstring med mere, samt med Daarbak Design, der også har leveret inventar.


De anvendte materialer omfatter blandt andet lakeret egefiner, sort pulverlakeret stål og kompaktlaminatplader, der anvendes som bordplader. Derudover har vi stået for indbygget LED-belysning i inventaret, specialfremstillede køjesenge i stål, diverse polstringsopgaver, gardiner med integreret LED-lys i skinnerne og spejle med indbygget LED. Alle disse elementer bidrager til en moderne, æstetisk og komfortabel oplevelse for hotellets gæster.


Vi vil gerne rette en stor tak til Zleep-teamet og projektlederen på de to hoteller for et godt og konstruktivt samarbejde. Projektet har været en succes fra start til slut, og vi er stolte af at have bidraget til indretningen af de to hoteller.



Chr. Juul Andersen leverer inventar til to Zleep-hoteller
10-10-2024
​Chr. Juul Andersen A/S har leveret og monteret specialdesignet inventar til Zleep Hotels' nyeste hoteller i Horsens og Hillerød, som åbnede i foråret 2024. Opgaven omfattede i alt 259 værelser samt store fællesområder fordelt på de to hoteller og blev udført på blot tre måneder – fra medio januar til primo april.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S skal levere tidløst inventar til psykiatrien, 2. etape, i Aalborg
26-09-2024
Med fokus på æstetiske og rolige omgivelser skal Chr. Juul Andersen levere tidløst inventar til anden etape af byggeriet af den nye psykiatri i Aalborg Øst. Projektet omfatter blandt andet specialinventar til sengestuer samt fællesområder.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilfuldt vægbeklædning til nyt, stort domicil
06-09-2024
Hos Chr. Juul Andersen A/S har netop afsluttet et spændende projekt for Per Aarsleff A/S, hvor vi har leveret specialudviklede træpaneler og lysninger i skrællet fyr til Danske Banks nye domicil i København.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilrent inventar til fire restauranter
15-07-2024
Fire Sunset Boulevard restauranter fordelt rundt omkring i landet er blevet udstyret med flot og moderne inventar i form af blandt andet massivt egetræ, fineret eg og søuld. Det er Chr. Juul Andersen A/S, som både har leveret og monteret inventaret, der er bygget på eget værksted i Aabybro.
Læs mere

​Chr. Juul Andersen A/S (CJA)

Direktør-medejer

Mikael Brusk

Mob. nr. 42 12 01 40

Mail: mikael@cja.dk

"Ny Torngaard"

Torngårdsvej 104

DK-9440 Aabybro

Tlf.nr. +45 98 27 15 60

Mail: info@cja.dk

CVR. 25 86 62 74​​