Chr. Juul Andersen A/S skal levere tidløst inventar til psykiatrien, 2. etape, i Aalborg

​Med fokus på æstetiske og rolige omgivelser skal Chr. Juul Andersen levere tidløst inventar til anden etape af byggeriet af den nye psykiatri i Aalborg Øst. Projektet omfatter blandt andet specialinventar til sengestuer samt fællesområder.

Der bliver ikke sparet på flotte detaljer, når den nye psykiatri i Aalborg Øst slår dørene op. Chr. Juul Andersen A/S har nemlig modtaget en større ordre, som består i at levere inventar til anden etape af den nye psykiatri ved Supersygehuset i Aalborg Øst.

Projektet omfatter blandt andet levering og installation af inventar til 86 sengestuer samt specialinventar og vægpaneler til fællesområderne. Derudover indebærer opgaven ligeledes at levere og montere cirka 1.300 kvadratmeter lamelvægge og -lofter til fællesområderne, herunder at sikre systemgodkendelse i henhold til brandkravet BS1d0.

​Opgaven skal påbegyndes i fjerde kvartal af 2024 og forventes afsluttet i andet kvartal af 2025.




Chr. Juul Andersen leverer inventar til to Zleep-hoteller
10-10-2024
​Chr. Juul Andersen A/S har leveret og monteret specialdesignet inventar til Zleep Hotels' nyeste hoteller i Horsens og Hillerød, som åbnede i foråret 2024. Opgaven omfattede i alt 259 værelser samt store fællesområder fordelt på de to hoteller og blev udført på blot tre måneder – fra medio januar til primo april.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S skal levere tidløst inventar til psykiatrien, 2. etape, i Aalborg
26-09-2024
Med fokus på æstetiske og rolige omgivelser skal Chr. Juul Andersen levere tidløst inventar til anden etape af byggeriet af den nye psykiatri i Aalborg Øst. Projektet omfatter blandt andet specialinventar til sengestuer samt fællesområder.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilfuldt vægbeklædning til nyt, stort domicil
06-09-2024
Hos Chr. Juul Andersen A/S har netop afsluttet et spændende projekt for Per Aarsleff A/S, hvor vi har leveret specialudviklede træpaneler og lysninger i skrællet fyr til Danske Banks nye domicil i København.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilrent inventar til fire restauranter
15-07-2024
Fire Sunset Boulevard restauranter fordelt rundt omkring i landet er blevet udstyret med flot og moderne inventar i form af blandt andet massivt egetræ, fineret eg og søuld. Det er Chr. Juul Andersen A/S, som både har leveret og monteret inventaret, der er bygget på eget værksted i Aabybro.
Læs mere

​Chr. Juul Andersen A/S (CJA)

Direktør-medejer

Mikael Brusk

Mob. nr. 42 12 01 40

Mail: mikael@cja.dk

"Ny Torngaard"

Torngårdsvej 104

DK-9440 Aabybro

Tlf.nr. +45 98 27 15 60

Mail: info@cja.dk

CVR. 25 86 62 74​​