Chr. Juul Andersen A/S leverer stilfuldt vægbeklædning til nyt, stort domicil

​Hos Chr. Juul Andersen A/S har netop afsluttet et spændende projekt for Per Aarsleff A/S, hvor vi har leveret specialudviklede træpaneler og lysninger i skrællet fyr til Danske Banks nye domicil i København. De unikke paneler er designet specifikt til projektet og lever op til brandkravene i systemgodkendelsen BS1d0.


Ifølge projektchef Michael Jensen har projektet været omfattende og præget af mange spændende detaljer: 


- Samlet set har vi leveret omkring 20.000 kvadratmeter vægpaneler samt 900 lysninger. Vores produkter pryder nu balkonforkanter, vægge, gangarealer og kontorer i hele bygningen, ​forklarer han.


15.500 kvadratmeter af vægpanelerne og lysningerne er udført i skrællet fyr med hvidpigmenteret lak, mens der også er blevet monteret cirka 4.500 m² lamelpaneler i bejdset skrællet fyr.


Chr. Juul Andersen A/S har desuden bistået bygherre med praktiske løsninger til døre og elevatorskakte i lakerede MDF-lysninger, specialfremstillede skabe i fyrkrydsfiner samt lakeret MDF i garderobeområder.



Chr. Juul Andersen leverer inventar til to Zleep-hoteller
10-10-2024
​Chr. Juul Andersen A/S har leveret og monteret specialdesignet inventar til Zleep Hotels' nyeste hoteller i Horsens og Hillerød, som åbnede i foråret 2024. Opgaven omfattede i alt 259 værelser samt store fællesområder fordelt på de to hoteller og blev udført på blot tre måneder – fra medio januar til primo april.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S skal levere tidløst inventar til psykiatrien, 2. etape, i Aalborg
26-09-2024
Med fokus på æstetiske og rolige omgivelser skal Chr. Juul Andersen levere tidløst inventar til anden etape af byggeriet af den nye psykiatri i Aalborg Øst. Projektet omfatter blandt andet specialinventar til sengestuer samt fællesområder.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilfuldt vægbeklædning til nyt, stort domicil
06-09-2024
Hos Chr. Juul Andersen A/S har netop afsluttet et spændende projekt for Per Aarsleff A/S, hvor vi har leveret specialudviklede træpaneler og lysninger i skrællet fyr til Danske Banks nye domicil i København.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilrent inventar til fire restauranter
15-07-2024
Fire Sunset Boulevard restauranter fordelt rundt omkring i landet er blevet udstyret med flot og moderne inventar i form af blandt andet massivt egetræ, fineret eg og søuld. Det er Chr. Juul Andersen A/S, som både har leveret og monteret inventaret, der er bygget på eget værksted i Aabybro.
Læs mere

​Chr. Juul Andersen A/S (CJA)

Direktør-medejer

Mikael Brusk

Mob. nr. 42 12 01 40

Mail: mikael@cja.dk

"Ny Torngaard"

Torngårdsvej 104

DK-9440 Aabybro

Tlf.nr. +45 98 27 15 60

Mail: info@cja.dk

CVR. 25 86 62 74​​