CJA leverer og monterer inventar for hotelgigant

CJA har leveret og monteret inventar til de to nye kæmpehoteller i Københavns Nordhavn for den danske hoteloperatør Core Hospitality.

 

​De to hoteller, Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott, kombinerer to af Marriott International’s største varemærker.


På den ene side kan længerevarende ophold nydes på Residence Inn by Marriott, som huser hotellejligheder med separate leve-, arbejds- og soveområder, inklusiv et fuldtudstyret køkken. Residence Inn by Marriott er det første i Skandinavien.


På den anden side er det traditionelle Fairfield by Marriott flyttet ind; et af verdens største varemærker, som med åbningen i København har gjort sin entré på det europæiske marked.


Byggeriet af ejendommene, der er tegnet af Henning Larsen Architects, begyndte i 2020.


Hotellerne skal imødekomme den stigende efterspørgsel, der er inden for hotellejlighedsalternativer generelt set.


Fairfield by Marriott

Fairfield by Marriott ​


Træ som primære materialer

Nordhavn er en bydel i København, som de seneste år har gennemgået en stor udvikling med et stigende antal beboere, arbejdspladser og medarbejdere. Bydelen er kendetegnet ved at være grøn og energibevidst.


By & Havn har siden 2013 været med til at udvikle det tyske certificeringssystem DGNB til danske forhold og planlægningspraksis, og en del af Nordhavn indgik som pilotprojekt og opnåede den højeste certificering, idet byområdet er præcertificeret til platin. Fremtidigt vil det kræves af bygherrerne, at deres byggerier certificeres efter DGNB-standarder.​


Bæredygtighedstankerne skinner også igennem i hotellerne, hvor 800 kvm solpaneler er monteret på taget, mens de resterende energibehov dækkes af blandt andet 100% vedvarende energikilder.


Det har også været hovedtanken i CJA’s arbejde med inventar at inkorporere bæredygtighedsaspektet i materialevalget, hvor træ er blevet brugt som det primære materiale.​


Det har været en spændende opgave at være med til at løfte, og CJA vil takke for samarbejdet med arkitekt Mette Fredskild og Core Hospitality. Vi ønsker et stort tillykke med to nye hoteller, som havde åbning den 15. marts 2024.

Kunde:​ Core Hospitality

Arkitekt: Mette Fredskild Studio

Udførelsesår: November-december 2023 / januar 2024Fairfield by MarriottFairfield by Marriott Residence Inn by Marriott Residence Inn by Marriott 


Chr. Juul Andersen A/S leverer stilrent inventar til fire restauranter
15-07-2024
Fire Sunset Boulevard restauranter fordelt rundt omkring i landet er blevet udstyret med flot og moderne inventar i form af blandt andet massivt egetræ, fineret eg og søuld. Det er Chr. Juul Andersen A/S, som både har leveret og monteret inventaret, der er bygget på eget værksted i Aabybro.
Læs mere
CJA leverer og monterer inventar for hotelgigant
22-04-2024
CJA har leveret og monteret inventar til de to nye kæmpehoteller i Københavns Nordhavn for den danske hoteloperatør Core Hospitality.
Læs mere
Zleep hotels Horsens og Hillerød
28-12-2023
CJA skal igen levere og montere inventar til to hoteller for Zleep Hotels.
Læs mere
Sky Lounge kontorhus i Aalborg
19-09-2023
​CJA har leveret og monteret inventar til I5 Kontorhus, Østre Havn Aalborg *Sky Lounge* med lokation på 5:sal med dejlig udsigt ud over Limfjorden.
Læs mere

​Chr. Juul Andersen A/S (CJA)

Direktør-medejer

Mikael Brusk

Mob. nr. 42 12 01 40

Mail: mikael@cja.dk

"Ny Torngaard"

Torngårdsvej 104

DK-9440 Aabybro

Tlf.nr. +45 98 27 15 60

Mail: info@cja.dk

CVR. 25 86 62 74​​