Zleep hotels Horsens og Hillerød

​CJA skal igen levere og montere inventar til to hoteller for Zleep Hotels. 

Vi starter i Horsens ved afkørsel 57, som del af parkerings- og opladningscentret, Recharge City, og vil rumme 164 værelser samt lounge- og morgenmadsområde, bar og reception. 


Åbning er sat til den 1. marts. 


Efter det rykker vi til Hillerød, som kommer til at ligge centralt i byen med plads til 95 værelser samt lounge- og morgenmadsområde, bar og reception. 


Åbning er sat til den 1. april. 


CJA siger tak for tilliden og for et godt samarbejde.


Zleep Hotels Horsens:



Zleep Hotels Hillerød:


Chr. Juul Andersen leverer inventar til to Zleep-hoteller
10-10-2024
​Chr. Juul Andersen A/S har leveret og monteret specialdesignet inventar til Zleep Hotels' nyeste hoteller i Horsens og Hillerød, som åbnede i foråret 2024. Opgaven omfattede i alt 259 værelser samt store fællesområder fordelt på de to hoteller og blev udført på blot tre måneder – fra medio januar til primo april.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S skal levere tidløst inventar til psykiatrien, 2. etape, i Aalborg
26-09-2024
Med fokus på æstetiske og rolige omgivelser skal Chr. Juul Andersen levere tidløst inventar til anden etape af byggeriet af den nye psykiatri i Aalborg Øst. Projektet omfatter blandt andet specialinventar til sengestuer samt fællesområder.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilfuldt vægbeklædning til nyt, stort domicil
06-09-2024
Hos Chr. Juul Andersen A/S har netop afsluttet et spændende projekt for Per Aarsleff A/S, hvor vi har leveret specialudviklede træpaneler og lysninger i skrællet fyr til Danske Banks nye domicil i København.
Læs mere
Chr. Juul Andersen A/S leverer stilrent inventar til fire restauranter
15-07-2024
Fire Sunset Boulevard restauranter fordelt rundt omkring i landet er blevet udstyret med flot og moderne inventar i form af blandt andet massivt egetræ, fineret eg og søuld. Det er Chr. Juul Andersen A/S, som både har leveret og monteret inventaret, der er bygget på eget værksted i Aabybro.
Læs mere

​Chr. Juul Andersen A/S (CJA)

Direktør-medejer

Mikael Brusk

Mob. nr. 42 12 01 40

Mail: mikael@cja.dk

"Ny Torngaard"

Torngårdsvej 104

DK-9440 Aabybro

Tlf.nr. +45 98 27 15 60

Mail: info@cja.dk

CVR. 25 86 62 74​​